måndag 9 februari 2009

ANONYMITET I ALLA OMX-BOLAG

Hade ingen aning om att anonymiteten började gälla i alla OMX-bolag idag. Fy f** vad surt! Ingen information om detta har gått ut!

18 kommentarer:

Anonym sa...

tekniskt fel!

Anonym sa...

Ok daytraders. Nu får vi se vad ni går för. Har ni någon känsla för marknaden, dess väsen och inneboende rörelser, eller lever ni endast av att fronta våra orders? / Chris

Anonym sa...

Till Chris. Hur gammal är du??

Anonym sa...

35

Anonym sa...

det är endast tillfälligt...

Anonym sa...

RE Chris
Kan du inte återgå till aktietips.com eller något. Alt., höj nivån.

Anonym sa...

Bäste Ove och herr anonym. Ni vet att jag är 35 år men jag vet inte mycket om er. Men låt mig gissa lite. Ni kommer från varsin svensk småstad där ni under uppväxten sysslande med hockey o fotboll. Pappa är egenföretagare och ni har pratat lite aktier vid middagsbordet i barndomen. Två års ekonomistudier vid högskolan i Karlstad, Växjö eller Borlänge ledde till ett jobb på backoffice på Aragon. Efter flera års målmedvetet nätverkande och peppande med framgångsrika daytraders tog ni steget ut och satte in 200.000 kronor på ett konto hos Fischer. Pengar som ni lånat mot den lägenhet ni fått av era föräldrar när ni tog det stora steget att flytta från landet till Stockholm inför drömjobbet i finansbranschen på Aragons backoffice. Nåväl under de 2 åren på Glittnir har ni fått 200k att växa till 1,5 miljoner. (Det är bra jobbat, speciellt om man tar hänsyn till att ni inte betalar någon skatt. Den som har 6 dubblat sina pengar på 2,5 år kan lätt få för sig att han är en bra trader. Så kanske är det hatten av för Ove? Eller så är det dags för Ove att söka sig någonstans där det finns riktiga traders. Som tex på Goldmans prop eller på SEB / SHB räntebord, valutabord. Där duger det inte med att fronta lite flöden. Kanske är Ove redo, kanske? / Chris

Anonym sa...

Haha, jag är inte bitter jag.

Trader sa...

På grund av tekniska problem har Nasdaq OMX Stockholm och Nasdaq OMX Köpenhamn problem med att visa viss motpartsinformation i avslutstickern.

Problemet kommer enligt Nasdaq OMX kvarstå under dagen.

Anonym sa...

Re Chris
Tror faktiskt alla här uppriktigt skiter i vilken stad ngn kommer från, var de pluggat, var de gjort lumpen, var de jobbar... Money talks och dina inlägg av typen "Köp SEB" är rätt tunna. Återkom med substans eller åtminstonde humor. Men det är klart, en fin titel eller firma att jobba på skulle ju sitta fint... Kan man få din mail chris? CV på väg.

Anonym sa...

Chris är inte här nu! Han gick på lunch 11:10. Åter efter lunch 14:45.

Anonym sa...

Chris du har stenkoll på sveriges daytraders märker jag. Måste kännas surt att som sax-mäklare bli uppsnurrad på läkytarn av fd BO-personal på Aragon!

Anonym sa...

Det är coolt att jobba på firma. Där kan man ta stor possar...Det spelar ingen roll om det blir några miljarder i förlust. Bonusen trillar ändå in för dom oduglingarna!

Anonym sa...

Från en ny:
Finns det verkligen duktiga svenskar?
Inte kända som de bästa direkt..

Anonym sa...

Vadå, Chris verkar ju ha massor av humor, kul skrivet!

/Från en som jobbar mitt mellan BO på Aragon och räntebordet

Anonym sa...

Ursäkta mig, men vem är Bo på Aragon?

Anonym sa...

Hej på er. Kom just tillbaka från en lång skön lunch, (Dragan hade rätt där). Tack för sköna svar på mitt lilla inlägg. Anonym, du kanske har rätt, jag behöver höja kvaliten lite. Nästa gång jag kommer in kommer det att vara något bra. / Chris

Anonym sa...

Chris! Tillbaka redan nu?! Hade såsen skurit sig?