torsdag 26 februari 2009

NU FÅR DET VARA NOG

Nu är det dags att sätta ned Polisfoten! -"Hit men inte längre."

OMXS30 har outperformat DAX index med 14% bara i Februari. Har köpt DAX-terminer på 3880 och sålt OMXS30-terminer på 630,50. Visst har SEK försvagas kraftigt de senaste veckorna, men någonstans får det vara nog.

Klicka på bilden för bättre överblick

8 kommentarer:

Anonym sa...

OK, endast 39 dagar av 1000 kommer relationen mellan OMX och DAX att vara så här extrem till OMX fördel. Men så kan ju DAX gå bättre än OMX också, så vi får ta 2ggr 39 dagar så endast 72 av 1000 dagar kan man hitta en så här extrem situation i en så pass säker relation som OMX vs DAX. Den här traden borde funka fint för dig. / Sam

Anonym sa...

Funkar det att sätta ned foten?

Anonym sa...

Du hedgar alltid fel, du skulle ha köpt OMX och sålt DAX. Jag är förvånad över hur olikt vi tänker :-)

Senaste så skulle du köpa olja och sälja guld. Den hedgen blev ju katastrof den med (börjar fungera nu dock, men det är ju alldeles för sent).

Anonym sa...

Det är väl ingen hedge utan en spread........................................

Anonym sa...

Ja, det är svårt med trading, men att inte lyssna på marknaden och ha barnsligheter som "sätta ned foten" och "med all säkerhet" det är gröngölingars taktik. Gekko inte så proffsig som haan vill verka.

Anonym sa...

AG kan!

Anonym sa...

Sved visst idag!

Anonym sa...

Grafa rationen i EUR så ser du vad som försigår. Många utlänningar som också gillar valutapositionen när de handlar Sverige.