tisdag 24 mars 2009

KÖP SEB PÅ STÄNGNING

Att köpa SEB på stängningen (i callen) kan vara ett bra case tills imorgon. Idag är det sista dagen för handeln med teckningsrätten, så det kortsiktiga säljtrycket pga teckningsrätterna borde försvinna imorgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vänta lite här nu...OM det är så enkelt att tjäna pengar...att du kan ge oss ett sälj call i SEB dagen innan rätterna började handlas...och få med dig en 12-procents rörelse första dagen...och så nu föreslå att vi skall köpa rätten på stängningen sista dagen som rätten handlar för en studs i morgon...Om det vore så enkelt att tjäna pengar, ja då har vi inte en effektiv marknad...och då skulle man kunna tjäna pengar på att typ jobba som...Daytarder! / Chris

Anonym sa...

Någon måste ju tjäna pengar på marknaden Chris, med tanke på att majoriteten av alla förvaltare inte slår sina index....men som sagt "alla kan ju ha otur"

Anonym sa...

Det intressanta är att enkel analys fungerar mångdubbelt bättre än komplicerad. Säljcallet var ju även din idé om jag inte minns fel. Var inte bitterfitta nu. Tror du på det du gör, så lämna stolen och börja tjäna riktig deg.