torsdag 12 mars 2009

SÄLJ SEB

Då får vi se om det blir någon säljpress på SEB. Imorgon börjar nämligen handeln med teckningsrätterna som skall pågå till den 24 Mars. Har köpt säljwarranter och säljoptioner i SEB, fastän den implicita volatiliteten är över 90% i SEB. Hela sälj-caset i SEB bygger på att imorgon kommer alla teckningsrätter. SEB har även stigit med 36% sedan i fredags (knarkhausse).

Tyvärr fortsatte bankaktierna upp i USA ikväll. Bank of Americas vd Kenneth Lewis sade att banken varit lönsamt under årets första två månader och att han förväntar sig att lönsamheten kommer att fortsätta under hela 2009. Aktien slutade +20,5%. BKX (Bank Index) steg 11,2%. Sedan i fredags är BKX +40%.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ryktas om att det inte finns en mäklare i stan som har några SEB aktier att låna ut...Hela marknaden verkar vara laddad för att baissa SEB i morgon.

Anonym sa...

Hahaha

Tokläge att köpa imorgon innan lunch och sälja innan stängning;)

Anonym sa...

Ni som är day-traders...det är bara att skicka på SEB här, 31 miljoner rätter har omsatts so far...det finns 6,6 miljarder rätter!! Ni känner väl riktningen i handeln med rätterna...just det...ner....och då är det tokhausse i marknaden i övrigt...kom måndag, tisdag med lite nya negativa banknyheter globalt, misslyckat mark-to market paket i USA etc...SEB kommer att stå i 18 kr om några dagar. / Chris

Anonym sa...

Lyfter på hatten för traden. Må aktien o dess skeppare haverera!!!!

Anonym sa...

Bra trade Gekko.

Anonym sa...

Shit vilka låga PE tal vi har på bankaktier idag. Långsiktig investering, köp, köp, köp.
Vi har bear market å det grövsta vilket är orättvist.

Anonym sa...

Vore intressant att höra hur du tänker kring SEB, som du varnade för så fick den ju initialt stöd av USA.