tisdag 11 oktober 2011

BÄSTA STARTEN I OKTOBER PÅ S&P500 SEDAN 1982

S&P500 är upp 5,05% de första sex handelsdagarna i Oktober. Detta rankas som den 8:e bästa starten sedan 1928 och den bästa starten sedan 1982. Nedan följer alla år som S&P500 har stigit med mera än 4% under de första sex handelsdagarna i Oktober.
Andra kolumnen visar hur Oktober månad slutade. Oktober 1933 (-13,18%) och Oktober 1974 (+8,96%) sticker ut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur mycket påverkar den här typen av statistik ditt tradande?

Gekko sa...

Egentligen ingenting. Låg dock lite kort in på dagen, men kan inte säga att det berodde på den här statistiken. Mera på att Sverige stigit med 9% på fyra dagar.

Anonym sa...

kommer det att gå åt helvete eller vad tror du ska man hoppa på tåget eller stanna på station lite längre finns så jävla många orosmoln men det finns det jämt.
det jag vill veta är om du har 5 milj cash och ska investera detta köra onoterat eller köra safe med bolag som dela ut utdelningar.
det lutar att gå in i onoterade bolag.

Gekko sa...

Själv är jag fortfarande baissad. Tror dock att vi får ett falskt utbrott på uppsidan. Alla som är korta måste få panik täcka sig. OMX kanske ska upp till 970-980 för att sedan gå ned till 750. På 750 är det All In som gäller. Om det ändå kliar i dina köpfingrar, så köp bolag med nettokassa, bra kassaflöden och stabila utdelningar.

Skulle inte satsa så mycket i onoterat. Problemet är att det alltid är svårt att realisera/komma ur investeringar i onoterade bolag.

lasse sa...

WORD DOG..:)
har funderat lite över natten för man kan inte sova när man är sugen alla vet känslan.
ska nog vänta lite tills man går all in.