onsdag 28 mars 2012

ALLTID UNDERVÄRDERAT

-"Tiden får utvisa hur stort fältet är exakt, men utvinningsgraden är så hög som någon annan i Norge. Jag tror att värdet är underskattat av marknaden."
Lundin Petroleums vd Ashley Heppenstall anser att marknaden undervärderar värdet av Johan Sverdrupfältet. Har Lundin Petroleum någon gång varit övervärderat enligt Ashley?

3 kommentarer:

Anonym sa...

tjena, kolla in http://www.regeringen.se/sb/d/15230/a/179000?setEnableCookies=true

Ingrid Werner, cirka 40 min in, verkar helt efterbliven när hon hyller HFT för regeringen. Humor och läskigt på samma gång.

Anonym sa...

Gardell var riktigt bitter i höstas. Undrar om han hyser samma agg mot hft idag, när momentumspelet enbart är på uppsidan och vol är död.

Anonym sa...

Gardell är med i klippet i länken ovan, där han framför en kritik mot HFT - men - jag måste säga att jag är besviken på hur han strukturerat den. Han har i insändare gett intrycket av att vara mer emot än han verkade där. Dessutom sa han HTF istället för HFT och verkade i allmänhet inte ha superkoll på de största nackdelarna med dagens marknad (t.ex falskt intryck av likviditet och predatory algos som frontar t.o.m en själv när man daytradear och inte kan komma ut till ett pris).